Saturday, October 8, 2011

My Brother :)



Aku tak pernah cerita pasal adik aku en kat sini.Sebabnya aku tak berapa rapat dengan dia ni. Aku selalu buat hal sendiri je. Then tadi baru aku dapat tau yg dia gf. Homaigadd :o Macam tak percaya. He's only 12 years old tau and dia ada gf. Dah lama pulak tu. Anyway, aku harap dia boleh jaga diri dia elok2. Aku taknak la dia terjebak dengan benda2 yg negatif like merokok or merempit or benda negatif lain la :D

1 comment:

  1. budak-budak pon dah pandai skang en ? hehe . :)

    ReplyDelete